Zum Inhalt springen

Empfohlene Beiträge

Geschrieben

Bir tanışım eyni vəziyyətlə rastlaşdığını dedi, mən də özüm yoxlayanda qaydanın o qədər də aydın olmadığını gördüm. Matç final fitindən əvvəl dayandırılarsa hansı tamamlanmış bazarlar yenə hesablana bilər? Bu normal qaydadır, yoxsa mən hansısa ayarı düzgün seçməmişəm? Praktik məsləhətiniz maraqlıdır.

Geschrieben

Məndə oxşar hal bir neçə dəfə olub və ən yaxşısı emosiyaya qapılmadan bütün detalları ardıcıllıqla yoxlamaqdır. Nəticəsi artıq müəyyənləşmiş ilk qol, ilk hissə və bənzər bazarlar qüvvədə qala bilər. Matç nəticəsi və total kimi tamamlanmamış bazarlar isə davam vaxtından asılı olur. Mən əlavə məlumat üçün https://1xbetpromokodu.com/registration/ səhifəsinə baxıb oradakı ümumi izahı hesabımda görünən şərtlərlə müqayisə edərdim. Yalnız bölmənin adına əsaslanmaq düzgün deyil; tarix, bazar, limit və istisnaları da oxumaq lazımdır. Kiçik bir qeyd yekun hesablamanı tam dəyişə bilər.

Deine Meinung

Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Benutzerkonto hast, melde Dich bitte an, um mit Deinem Konto zu schreiben.

Gast
Auf dieses Thema antworten...

×   Du hast formatierten Text eingefügt.   Formatierung wiederherstellen

Nur 75 Emojis sind erlaubt.

×   Dein Link wurde automatisch eingebettet.   Einbetten rückgängig machen und als Link darstellen

×   Dein vorheriger Inhalt wurde wiederhergestellt.   Editor leeren

×   Du kannst Bilder nicht direkt einfügen. Lade Bilder hoch oder lade sie von einer URL.

Lädt...

• Neu erstellen...