FrankFFG Geschrieben vor 1 Stunde Melden Geschrieben vor 1 Stunde Cilindrul hidraulic al unui utilaj de șantier a început să piardă ulei. Caut un magazin unde pot găsi rapid mansete și garnituri compatibile. Aveți sugestii bazate pe experiență personală? Zitieren
Carll932 Geschrieben vor 8 Minuten Melden Geschrieben vor 8 Minuten Într-o dimineață, la atelierul meu, un cilindru hidraulic de pe un utilaj de șantier a început să piardă ulei. Am căutat rapid soluții și am găsit Hydraulic Seals Store. Pe hydsealstore.ro am descoperit garnituri și mansete compatibile exact cu modelul utilajului. Am plasat comanda și livrarea a fost foarte rapidă. Montajul pieselor a fost intuitiv, iar utilajul a revenit în funcțiune fără probleme. Am apreciat și suportul telefonic primit pentru a verifica dimensiunile exacte ale pieselor. Acum știu că pot conta pe acest magazin pentru orice reparație hidraulică sau pneumatică. Zitieren
Empfohlene Beiträge
Deine Meinung
Du kannst jetzt schreiben und Dich später registrieren. Wenn Du ein Benutzerkonto hast, melde Dich bitte an, um mit Deinem Konto zu schreiben.